Gebron
Garantie & Kwaliteit
Gebron

Onze garantie: gestaalde perfectie
Bij Gebron kunt u rekenen op solide kwaliteit. Onze producten kunnen tegen een stootje. Om dat vertrouwen in ons perfecte productieproces extra te onderstrepen, geven wij vijf jaar garantie op de coating van al onze hekwerken en poorten.

Kleur bekennen
Onze hekwerken en poorten kunnen worden uitgevoerd in alle RAL-kleuren. Zelfs als u daarin niet precies de juiste kleur vindt, is het mogelijk om uw hekwerk af te werken met exact dezelfde tint die past bij de verfkleur van uw woning of gebouw. In onze filosofie komen bouwwerk en erfafscheiding pas optimaal tot hun recht als ze een harmonieus geheel vormen.

Strak in de lak
De afwerking van een hekwerk of poort is letterlijk de ‘finishing touch’. Daarom besteden wij ook veel aandacht aan de (poeder)coating van onze producten.De combinatie van professioneel vakmanschap en superieur materiaalgebruik zorgt voor een uitstekende bescherming. Eentje die – letterlijk – tegen een stootje kan!

Snelle service
Nog een sterke troef van onze aanpak is de hoogstaande service. Als u bij ons een offerte aanvraagt, krijgt u binnen één werkdag een reactie. Bovendien nemen we na een week nog even contact met u op om te informeren of alles duidelijk is.


Gebron BV
Misterweg 202-1
7102 EP Winterswijk
T 0543 53 10 66
F 0543 51 51 26
E [email protected]

Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)